Novosti

Ovako to rade Jantarovci!

 

 

Početkom lipnja 189 polaznika Jantara izašlo je na različite ispite Cambridge Assessment English. Time je Jantar zadržao svoju dugogodišnju tradiciju najvećeg broja polaznika koji izlaze na ispite Cambridge u Hrvatskoj. Točnije, 15% godišnjih ispitanika na području cijele Republike Hrvatske su Jantarovi polaznici!

Početkom ove godine imali smo čast postati službeni ispitni centar za Cambridge ispite. Prije desetak dana slavili smo što je svih šest naših polaznika najviše moguće razine, C2 Proficiency (CPE), uspješno položilo taj prestižni ispit. Danas nam iz Cambridgea stiže još jedna lijepa vijest na koju smo jako ponosni: ne samo da su svi polaznici koji su izašli na ispite A2 Key (KET) i B1 Preliminary (PET) položili ispit, već je većina polaznika postigla rezultat za stupanj više. 

No, ni tu nije kraj njihovim uspjesima. Ovisno o rezultatu, polaznici mogu ostvariti tri moguća ishoda: Pass, Pass with Merit i Pass with Distinction. Moramo napomenuti kako je većina polaznika ostvarila najveći mogući uspjeh, odnosno Pass with Distinction za razinu iznad one koju su polagali - zaista rezultat kojim svi možemo biti ponosni. 

Ovom prilikom želimo čestitati svim našim polaznicima, profesorima koji su ih pripremali za ispite, ali i njihovim roditeljima za pruženu podršku.

Na našim web stranicama koristimo kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo Vas da prije korištenja web stranice pročitate Izjavu o privatnosti i zaštiti osobnih podataka. Klikom na poveznicu 'RAZUMIJEM' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.
IZJAVA O PRIVATNOSTI I ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA RAZUMIJEM